HOME PALMARES RACES CONTACT US  


Tour de Luxembourg
Luxembourg | palmares

Overview Palmares  
Year Winner
2nd
3nd
2020 ULISSI Diego HOELGAARD Markus DE GENDT Aimé
2019 HERRADA Jesús LAMMERTINK Maurits PASQUALON Andrea
2018 PASQUALON Andrea TRATNIK Jan LEYDER Pit
2017 AVERMAET Greg van MEURISSE Xandro PEREZ Anthony
2016 LAMMERTINK Maurits GILBERT Philippe KIRSCH Alex
2015 GERDEMANN Linus DE MAAR Marc DUIJN Huub
2014 BRESCHEL Matti DRÜCKER Jean-Pierre MØRKØV Michael
2013 MARTENS Paul HIVERT Jonathan BAKELANTS Jan
2012 FUGLSANG Jakob POELS Wout SCHLECK Fränk
2011 GERDEMANN Linus GENIEZ Alexandre GALLOPIN Tony
2010 CARRARA Matteo SCHLECK Fränk ARMSTRONG Lance
2009 SCHLECK Fränk KLÖDEN Andreas MARCATO Marco

Palmares

Home | Palmares | Races| Wielererelijsten.nl © 2020 | Contact us