HOME PALMARES RACES CONTACT US  


Okolo Slovenska/Tour de Slovaquie
Slovakia | palmares

Overview Palmares  
Year Winner
2nd
3nd
2020 STEIMLE Jannik DENZ Nico ARCHBOLD Shane William
2019 LAMPAERT Yves DÉMARE Arnaud KÜNG Stefan
2018 ALAPHILIPPE Julian TRATNIK Jan BENEDETTI Cesare
2017 TRATNIK Jan CATTANEO Mattia BROŹYNA Piotr
2016 FINETTO Mauro BUTS Vitaliy POZDNYAKOV Kirill
2015 VIGANÒ Davide KRIZEK Matthias CIEŚLIK Paweł
2014 POLIVODA Oleksandr FAJT Kristjan KVASINA Matija
2013 VAKOČ Petr MIKELJ Tim KOVÁC Maros
2012 ROSSI Enrico PRISHPETNYY Alexandr REBELLIN Davide
2011 NOVIKOV Savva DANCULOVIC Tomislav ÐURASEK Kristijan
2010 VREČER Robert SEUBERT Timon KOVÁC Maros
2009 HOWARD Leigh SCHAFER Stefan MUTO Pascale


Palmares

Home | Palmares | Races| Wielererelijsten.nl © 2020 | Contact us