HOME PALMARES RACES CONTACT US  


Ronde de l'Isard
France | palmares

Overview Palmares  
Year Winner
2nd
3nd
2020 VERVLOESEM Xandres VANDENABEELE Henri JOUSSEAUME Alan
2019 BAGIOLI Andrea LEKNESSUND Andreas CHAMPOUSSIN Clément
2018 WILLIAMS Stephen PARET-PEINTRE Aurelien MERTENS Julian
2017 SIVAKOV Pavel LAMBRECHT Bjorg CRAS Steff
2016 LAMBRECHT Bjorg LE TURNIER Mathias VINCENT Leo
2015 PETILLI Simone DE PLUS Laurens MAISON Jeremy
2014 VERVAEKE Louis LE LAVANDIER Maxime BENOOT Tiesj
2013 CHAMORRO Juan Ernesto LE LAVANDIER Maxime TEUNS Dylan
2012 LECUISINIER Pierre-Henri CHERNETSKI Sergei VANDYCK Niels
2011 ELISSONDE Kenny BENNETT George DOMBROWSKI Joe
2010 EIJSSEN Yannick CAPDEPUY Nicolas TALANSKY Andrew
2009 GENIEZ Alexandre CASTROVIEJO Jonathan BARBAS Yoann


Palmares

Home | Palmares | Races| Wielererelijsten.nl © 2020 | Contact us