HOME PALMARES RACES CONTACT US  


Vuelta Ciclistica int. a Guatemala
Guatemala | palmares

Overview Palmares  
Year Winner
2nd
3nd
2020 VASQUEZ Juan Mardoque ORDOÑEZ Santiago GUAMÁ Bayron Patricio
2019 RODAS Manuel Oseas AJPACAJA Alfredo Esteban VASQUEZ Juan Mardoque
2018 AJPACAJA Alfredo Esteban RODAS Manuel Oseas DE LEON Jhonathan
2017 RODAS Manuel Oseas AJPACAJA Alfredo Esteban TORRES Alder
2016 VILLALBOS Román Daniel RODAS Manuel Oseas GARCIA Victor Manuel
2015 VILLALBOS Román Daniel PÉREZ Wilmar Jahir RODAS Manuel Oseas
2014 CANO Alex Norberto COLORADO Francisco Jarley SEVILLA Óscar Miguel
2013 SÁNCHEZ Oscar Eduardo MILLAN Jonathan Stil TAMAYO Juan Sebastian
2012 RINCÓN Wilson Ramiro PIAMONTE Freddy Orlando VILLALBOS Román Daniel
2011 x Cancelled -- --
2010 BAEZ Giovanni Manuel SUÁREZ Juan Pablo COLORADO Francisco Jarley
2009

VELÁSQUEZ Nery Felipe *

ROJAS Juan Carlos SARMIENTO José Cayetano

Palmares

Home | Palmares | Races| Wielererelijsten.nl © 2020 | Contact us