HOME PALMARES RACES CONTACT US  


Olympia's Tour
Netherlands | palmares

Overview Palmares  
Year Winner
2nd
3nd
2021 x cancelled -- --
2020 x cancelled -- --
2019 DE PESTEL Sander DALEN Jason van TRICHT Stan van
2018 JOHANSEN Julius KOOISTRA Marten BERG Lars van den
2017 EENKHOORN Pascal  SIVAKOV Pavel DEWULF Stan
2016 BOL Cees SIVAKOV Pavel DE VRIES Hartthijs
2015 BOL Jetse SCHOONBROODT Bob HOOYDONCK Nathan van
2014 DE VRIES Berden STROETINGA Wim ASSELMAN Jesper
2013 BAARLE Dylan van KONING Peter ZWET Arno van der
2012 BAARLE Dylan van FREIBERG Michael PFINGSTEN Christophe
2011 BOL Jetse BAUER Jack DUMOULIN Tom
2010 PHINNEY Taylor VERMELTFOORT Coen SERGENT Jesse
2009 BOL Jetse LEIJEN Joost van GARDEREN Teyaj van
2008 BOOM Lars WESTRA Lieuwe HOOGERLAND Johnny


Palmares

Home | Palmares | Races| Wielererelijsten.nl © | Contact us